Taxi Directievervoer

Zakelijke bijeenkomsten, diners, vergaderingen en overige zakelijke afspraken vragen u wellicht om hiervoor te reizen met onze Taxi Directievervoer.

BEL DIRECT

Reserveer Online Een Taxi

  Taxi Directievervoer Groningen

  In het teken van het VIP- en Taxi Directievervoer, biedt Martini Taxi Groningen u een zeer unieke en sfeervolle vervoerswijze. Met de zakelijk geklede en kennisrijke taxi chauffeurs, het moderne wagen interieur en de servicerijke ritinvullingen, staat Taxi Martini Groningen graag voor u klaar. De comfortrijke wagen met gedetailleerde routeplanning, brengt u veilig en stipt op tijd naar uw afspraak. Uiteraard reikt deze taxidienst ook tot over de Nederlandse grenzen.

  Groningen taxi en omgeving

  Voor een gezellige dag of avond uit hebben wij voor u een oplossing op maat. Samen uit samen thuis. Maar wie is de BOB (Bewust Onbeschonken Bestuurder). Wie is na een lange dag nog fit genoeg om iedereen veilig thuis te brengen? Het antwoord op die vraag is heel simpel! Taxi Martini Groningen verzorgt voor u het taxi vervoer door heel Nederland. Geen problemen met parkeren, en iedereen tegelijk op de plaats van bestemming!

  Op rekening

  Zakelijke klanten kunnen behalve contant betalen, ook op rekening de taxi rit betalen. U kunt dus makkelijk een taxi voor uw medewerkers of gasten bij ons bestellen, zonder dat er in de taxi moet worden afgerekend. Middels het rijden op rekening kunt als bedrijf of als instelling snel en efficiënt een taxi reserveren zonder direct af te rekenen. U kunt wekelijks of maandelijks een factuur ontvangen. Voor deze dienst zijn er géén extra kosten aan verbonden.

  WILT U RESERVEREN OF INFORMATIE OVER DE TAXI PRIJZEN?

  Call Now Button